NorthSide får en stor ny elektronisk scene – 16 navne annonceret

NorthSide får en stor ny elektronisk scene – 16 navne annonceret
Diplo på NorthSide. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Nu kommer festen for alvor til NorthSide. Festivalen i Aarhus har annonceret, at de fra i år udvider med en specialdesignet scene tilegnet elektronisk musik. Her er plads til 4.000 mennesker, og folk som Kölsch og den toneangivende britiske radio-dj Pete Tong er på programmet.

Festivalen lover, at scenen, der har fået navnet Electra, kommer til at inkludere både oplyste danseplatforme og et tag af laserlys. Den bliver, ifølge en pressemeddelelse, »ikke bare et sted, du går til og fra, når du skal høre musik, men sit helt eget univers«.

Hvilket jo næsten lyder lidt som søsterfestivalen Tinderbox’ farverige Magicbox-område.

I modsætning til, hvad man er vant til fra Tinderbox-scenen, er de 16 navne, der nu er blevet annonceret, dog ikke primært EDM-artister. NorthSide selv understreger, at programmet har særligt fokus på blandt andet house og techno.

»Electra er skræddersyet til den kræsne, kvalitetsbevidste raver såvel som alle de nysgerrige, der vil have en dybere elektronisk musikoplevelse i internationalt format. Med etableringen af Electra kommer Aarhus og NorthSide for alvor på technolandkortet«, udtaler festivalens booker Peter Kjær om den nye scene via en pressemeddelelse.

I 2022 kommer NorthSide for første gang til at blive afholdt på den nye location i Eskelunden, hvor der er mere plads at boltre sig på. Og dermed plads til nye scener.

Annonceringerne til Electra-scenen på NorthSide:
Kölsch (DK)
Artbat (UKR)
CamelPhat (UK)
Hosh (DE)
Pete Tong (UK)
Cristoph (UK)
Joris Voorn (NL)
James Hype (UK)
Ben Böhmer (DE)
Denis Horvat (DK)
Colyn (NL)
Baime (DK)
Ashibah (EG/DK)
AmyElle (UK)
Henri Matisse (DK)
Prom Night (DK)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af