Premiere: Laura Zianis fantastisk dramatiske single vil »skabe et fælles rum for den smerte, jeg ser hos min generation«

Premiere: Laura Zianis fantastisk dramatiske single vil »skabe et fælles rum for den smerte, jeg ser hos min generation«
Laura Ziani. (Foto: PR)

Fra sagte, hektiske klap og tunge strengepluk og videre til elektroniske trommer, en magisk cello og rørende klaver.

Der sker i princippet ret meget i danske Laura Zianis nye single ‘Generation’, men sangen lyder ikke travl. Her er drama, fantastisk drama, men det er ikke overspillet. Derfor rammer den alternative pop klokkerent.

Stemningen er selvfølgelig hjulpet mere end godt på vej af Zianis let desperate vokal, der leverer en tekst om at føle sig uden for sin egen generation – »I don’t get my generation«, lyder det slet og ret i omkvædet.

»I min gymnasietid, og generelt i mit ungdomsliv, har jeg ofte følt mig uden for mine jævnaldrende. Jeg skrev ‘Generation’ i håbet om at skabe et fælles rum for den smerte, jeg ser hos min generation og hos mig selv. Det er en opfordring til at græde, hvis man er ked af det – og lade det være en del af det normale menneskelighedsspektrum«, udtaler Ziani i en pressemeddelelse.

»Their insecurities making them show their teeth«, lyder det således også i teksten, hvor Zianis pointe altså er, at vi som samfund skal blive bedre til at omfavne følsomhed og bedre til at tale om psykiske udfordringer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Multiinstrumentalisten Laura Ziani begyndte at spille cello som syvårig, og hun studerer i øjeblikket på Rytmisk Musikkonservatorium.

‘Generation’ er hendes blot anden single, der følger efter den ligeledes stærke debutsang ‘Money’ fra november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af