Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – vidunderlig vanvidspop og dobbelt op på pengehymner

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – vidunderlig vanvidspop og dobbelt op på pengehymner
Laura Ziani. (Foto: Mathias Christensen)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. 100 Gecs ‘MeMeMe’

Efter massiv hype omkring debutalbummet ‘1000 Gecs’ fra 2019 og det efterfølgende remixalbum ‘1000 Gecs & the Tree of Clues’ i 2020 er den gakkede hyperpopduo 100 Gecs endelig ved at være klar med albumtoeren ‘10000 Gecs’. Første single derfra er ‘MeMeMe’, der har præcis den vidunderlige blanding af vanvid og catchyness, der gør gruppen så let at holde af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Brimheim ‘Hey Amanda’

Dansk-færøske Brimheim lader i skrivende stund op til debutalbummet ‘Can’t Hate Myself Into A Different Shape’, der udkommer 28. januar. Den seneste single fra albummet er dedikeret til et af Brimheims længste venskaber, nemlig med den titulære Amanda. Idet de to har kendt hinanden siden 10-års-alderen, er der en dejligt ungdommelig og nostalgisk stemning over den melodiøse rocksang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Laura Ziani ‘Money’

‘Money’ er danske Laura Zianis første single, og hun gør godt nok storslået entré. De højtragende artpoptoner er næsten til at blive svimmel over, hvilket både skyldes Zianis fængslende vokal, hendes følelsesladede cellospil og den ambitiøse sangskrivning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Rico Nasty feat. Flo Milli ‘Money’

Laura Ziani er ikke den eneste, der denne uge udgiver en stærk sang ved navn ‘Money’. Rapperne Rico Nasty og Flo Milli leverer nemlig denne guitardrevne banger, hvis hook er bygget over ‘We Want Some Pussy’ af 2 Live Crew.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Taylor Swift feat. Chris Stapleton ‘I Bet You Think About Me’

Taylor Swifts genindspilning af 2012-albummet ‘Red’ har fået en del opmærksomhed for de spritnye bonustracks. Især den ti minutter lange version af ‘All Too Well’ har vundet mange hjerter, men vi vil også fremhæve den folksy ‘I Bet You Think About Me’, hvor hun i samarbejde med countrysanger Chris Stapleton rammer noget af den samme stemning, der fungerede så eminent på ‘Folklore’-sangen ‘Betty’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Glitchi ‘Good Guys’

Hver eneste sang på dansk-amerikanske Glitchis nye debutalbum ‘Cats Have Nine Lives’ er bygget over et af hendes dagbogsopslag. Det guitarbårne afslutningsnummer ‘Good Guys’ er således bygget over hendes nedskrevne tanker om amerikansk patriotisme og propaganda og narrativet om, at USA altid er ‘de gode’ i enhver geopolitisk konflikt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Lil Reese feat. Chief Keef ‘Mooliani’

Den amerikanske drill-rapper Lil Reese udgav for nylig mixtapet ‘Supa Savage 3’, og på det femte track optræder han side om side med en veloplagt, druggy Chief Keef. Ja, faktisk fylder Keef markant mere på tracket end Reese gør. Men man klager selvfølgelig ikke over at få mere Sosa end forventet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Horsegirl ‘Billy’

Den amerikanske slackerrocktrio Horsegirl var især inspirerede af newzealandske undergrundsbands, da de skabte ‘Billy’, deres første single på et officielt pladeselskab. Det pladeselskab er i øvrigt prestigefyldte Matador, så mon ikke vi får meget mere at høre fra Horsegirl i den nærmeste fremtid?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Big Thief ‘Time Escaping’

Efter tre singler i 2021 havde vi lidt gættet, hvad der var i gærde, men med udgivelsen af ‘Time Escaping’ er det officielt: Der er et nyt album på vej fra folkrockgruppen Big Thief, og det lander 11. februar.

Albummet har fået den mundrette titel ‘Dragon New Warm Mountain I Believe in You’, og blandt de 20 (!) sange på tracklisten finder vi denne finurligt kaotiske sang, der vist må have den mest aparte rytmesektion i hele gruppens diskografi.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Fivio Foreign ‘Squeeze (Freestyle)’

Selv på en to minutters freestyle står det klart, at Fivio Foreign er et af de mest overlegne navne på den amerikanske drill-scene. Som om dette nye track ikke er nok, lover Fivio på sin Instagram, at vi fra nu af vil få et nyt nummer fra ham hver eneste fredag.

Følg Soundvenue Top Tracks-playlisten på Spotify:

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af