Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Stromae gør sårbart comeback

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Stromae gør sårbart comeback
Stromae. (Foto: Michael Ferire)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Stromae ‘L’enfer’

Du kender hans signaturnumre som gennembruddet ‘Alors on Danse’ og ‘Formidable’, men belgiske Stromae har faktisk ikke udgivet et album siden 2013’s ‘Racine Carrée’ – blandt andet har han en årrække holdt sig ude af offentlighedens søgelys grundet angst.

Nu lader Stromae op til et seriøst comeback med albummet ‘Multitude’ (ude 4. marts), og andensinglen ‘L’enfer’ rammer hårdt.

Titlen betyder ‘helvede’ på dansk, og Stromae synger sårbart om at have haft selvmordstanker, mens elektroniske impulser angriber hans hoved i omkvædet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Mitski ‘Love Me More’

Året er stadig ved at starte, men Mitskis ‘Laurel Hell’ ligner allerede en kandidat til et af årets stærkeste album med det imponerende konsekvente single-rollout, indierockeren indtil videre har kørt. Albummet lander 4. februar, og hvis ‘Love Me More’ er nogen indikation, vil vi alle blive ramt af følelsesmæssig afmagt, når vi hører det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Fontaines D.C. ‘Jackie Down the Line’

Når Fontaines D.C.-forsanger Grian Chatten synger »I will hurt you, I’ll desert you« er det så følelseskoldt og groft, at det er svært ikke at blive lidt ramt af det. ‘Jackie Down the Line’ er på ingen måde en rar sang, men den giver bestemt give en klump i halsen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Karl William feat. Artigeardit ‘Tilfældig’

En flirtende Karl William og en om muligt endnu mere flirtende Artigeardit over et beat, der blander drill med hiphouse? Det er da lige til at blive blød i knæene over. Tracket er taget fra det ganske vellykkede nye Karl William-album ‘Ren’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Gilli ‘Miami Vicer’

Der er total fodboldstemning på dette pulserende track fra Gillis nye album ‘Carnival’. Hvis ‘Miami Vicer’ ikke når at blive en kæmpe stadionbasker, så er der gået noget galt i promoveringen af det her album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Spoon ‘Wild’

Indierock-veteranerne fortsætter med at være et af de mest konsekvente navne i deres felt på denne seneste single fra deres kommende album, ‘Lucifer on the Sofa’, der lander 11. februar. Britt Daniels sprøde stemme lyder måske endda mere sjælfuld nu, end den gjorde i hans ungdom.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Eee Gee ‘Contraband’

Danske Eee Gees alternative, let retroklingende poptoner bevæger sig nye, spændende steder hen på ‘Contraband’, hvor hun synger om de komplicerede følelser, hun har omkring en ekskæreste. Med udgivelsen af singlen har hun også annonceret et debutalbum ved navn ‘Winning’, der udkommer 25. februar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Lucius ‘Next to Normal’

Indiepopgruppen Lucius går en mere rocket retning på denne skæring, der peger frem mod udgivelsen af albummet ‘Good Grief, Second Nature’ 8. april. Albummet er produceret af countryrockproduceren Dave Cobb og countrystjernen Brandi Carlile, og der er da også en vis twangy, rural lyd over denne single.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Hurray for the Riff Raff ‘Pierced Arrows’

Vi kan slet ikke vente med at høre Hurray for the Riff Raff-albummet ‘Life on Earth’, når det udkommer 18. februar. Den artrockede ‘Pierced Arrows’ er tredjesinglen, og den er en hårdkogt konfrontation med forsanger Alynda Segarras traumer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Yeule ‘Too Dead Inside’

Den evigt spændende PC Music-producer Danny L Harle har produceret denne jungle-klingende single fra electropop-kunstneren Yeule, og de to skikkelser klæder hinanden virkelig godt. Sangen er fra Yeules kommende album, ‘Glitch Princess’, der udkommer 4. februar.

Følg Soundvenue Top Tracks-playlisten på Spotify:

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af