Den fulde trailer til Netflix’ store Kanye West-serie viser rapperens rejse mod storhed

Den fulde trailer til Netflix’ store Kanye West-serie viser rapperens rejse mod storhed
Kanye West i 'Jeen-Yuhs'. (Foto: Netflix)

Netflix har et guldkort på hænderne med deres kommende dokumentarserie om Kanye West, ‘Jeen-Yuhs’, der er baseret på mere end 20 års optagelser, som afdækker nye sider af den ikoniske rapper.

Den fulde trailer til serien er netop landet og her ser vi optagelser fra Wests tidlige formative år, hvor han forsøger at slå igennem som solomusiker i en alder af 21. Og videre frem til hans storhedstid som musiker, producer og forretningsmand.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien løber over 4,5 timer fordelt på tre afsnit, der udkommer med en uges mellemrum fra 16. februar.

West har allerede skabt kontrovers omkring serien, da han for nogle uger siden krævede, at han fik fuld kreativ kontrol over ‘Jeen-Yuhs’ – et krav filmskaberne selvfølgelig ikke kun gå ind på.

Derfor er det også i sig selv lidt af et scoop, at Netflix kan præsentere et upoleret indblik i Wests liv, der ellers normalt gør en dyd ud af at kultivere og styre sit image ned til mindste detalje.

Februar lader til at blive en stor måned for West. Han har også annonceret, at ‘Donda 2’ udkommer 22. februar. Forløbet omkring udgivelsen af ‘Donda’ har dog understreget, at man ikke altid kan regne med Wests punktlighed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af