Kanye West udgiver ‘Donda 2’ allerede næste måned

Kanye West udgiver ‘Donda 2’ allerede næste måned
Kanye West. (Foto: Robin Marchant/Getty Images)

Kanye West planlægger at udgive opfølgeren til ‘Donda’ fra sidste år allerede i næste måned. Det skriver rapperen på Instagram.

‘Donda 2’ er planlagt til at udkomme 22. februar med Future tilknyttet som executive producer. West og Future har tidligere samarbejdet på ‘Honest’-sangen ‘I Won’.

Der er selvfølgelig altid et stort men, når West introducerer premieredatoer. ‘Donda’ blev blandt andet udskudt op til flere gange, før det endelig så dagens lys, og det var langt fra en enlig svale i rapperens karriere.

Hvis albummet udkommer efter planen, vil det markere det korteste udgivelsesinterval i Wests karriere.

Rapperen har haft travlt i løbet af januar. Han udgav blandt andet sangen ‘Eazy’ med The Game, hvor han rappede om at tæve Kim Kardashians nye kæreste, Pete Davidson.

Han er også blevet set i studiet med folk som A$AP Rocky, Pusha-T, DJ Khaled, DJ Premier, Moneybagg Yo, sydstatslegenden Scarface og den tidligere NFL-spiller Antonio Brown. Mon ikke de medvirker på ‘Donda 2’?

West har desuden trukket overskrifter for sit forhold til Julia Fox, sin turbulente skilsmisse med Kardashian og den kommende Netflix-dokumentarserie ‘Jeen-Yuhs’, som rapperen allerede har et horn i siden på.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af