Dansk fotograf sagde pænt nej tak til Kanye West-samarbejde

Dansk fotograf sagde pænt nej tak til Kanye West-samarbejde
Kanye West anno 2010. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

Der er nok rigtig mange mennesker, der ville være farligt tæt på hjertestop, hvis Kanye West pludselig ringede til dem og sagde, at han var fan. Især hvis rapstjernen var klar på at mødes i USA for at snakke om et potentielt samarbejde.

Men for den danske fotograf Nicolai Howalt var det mest af alt en mystificerende oplevelse at komme i kontakt med Kanye. Sådan virker det i hvert fald i den anekdote om mødet med rapperen, han har fortalt i et nyt interview hos Politiken.

Her fortæller Howalt, at Kanye West først holdt en længere monolog over telefon og derefter fløj den danske fotograf til Californien, hvor han var med til en studiesession – hvor Howalt uheldigvis kom til at sætte sig på Kanyes kasket.

Desuden mødte Nicolai Howalt også en af tidens største popstjerner uden at vide det:

»På et tidspunkt begynder de så at sætte noget af det på, som Kanye arbejder på for tiden, og skruer helt op, og så flipper alle de der 12 hangarounds helt ud og headbanger. Da de er færdige, siger ham den unge fyr, ‘hey, Kanye, man, that’s the best song I’ve ever heard’ (…) Da de var færdige, sagde min kone, at ham den unge var The Weeknd«.

Det mærkværdige besøg i Kanye-land endte dog ikke med et samarbejde mellem den amerikanske rapper og den danske fotograf.

Kanye West og hans folk ville nemlig have Howalt til at lave en tøjkampagne med en form for nøgenscener, hvilket danskeren takkede pænt nej tak til.

Læs hele Kanye-historien og resten af interviewet hos Politiken.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af