Julia Fox fastslår, at hun ikke dater Kanye West for rigdom og berømmelse: »Jeg har datet milliardærer før«

Julia Fox fastslår, at hun ikke dater Kanye West for rigdom og berømmelse: »Jeg har datet milliardærer før«
Kanye West og Julia Fox i Paris. (Foto: Marc Piasecki/GC Images)

Et af de mest omtalte forhold i 2022 har uden tvivl været Kanye West og skuespilleren Julia Fox’ ekstravagante dating.

Flere har spekuleret i om det meget offentlige forhold, der er blevet dokumenteret med en fotoserie, har været Wests forsøg på at tage sin hævn over Kim Kardashian, som i øjeblikket dater Pete Davidson. Andre har antydet, at Fox kun er ude efter rigdom og berømmelse.

Men nu svarer skuespilleren, der debuterede med bravur i Safdie-brødrenes fænomenale ‘Uncut Gems’, på tiltalen i et interview med podcasten ‘Forbidden Fruits‘.

»Det er sjovt, at jeg får al denne opmærksomhed, for jeg er virkelig ligeglad med den slags. Folk siger, at jeg kun er sammen med ham for berømmelse, magt og penge. Men skat, jeg har datet milliardærer hele mit voksenliv, så lad os være ærlige«, siger Fox ifølge Complex.

Hun fortsætter: »Da jeg var yngre, var jeg meget opmærksomhedssøgende. Jeg ville klatre op på toppen af baren, så alle kiggede på mig. Jeg skulle på scenen til koncerter. Jeg var nødt til at få alt til at handle om mig selv. I takt med at jeg er blevet ældre og har arbejdet på mig selv, har jeg ikke længere brug for det. Jeg er ligeglad og tænker ikke over det«.

Fox fastslår også, at hun ikke har læst nogen af de mange avisoverskrifter om hendes forhold til Kanye: »Jeg er virkelig ligeglad«.

Om det opmærksomhedssøgende gen helt er i ro, kan måske diskuteres. I hvert fald vakte det stor opsigt, at et kendispar i den kaliber valgte at dokumentere deres forhold med en fotoserie og officielle udtalelser om deres første møde – blot ugen efter at de første gang mødte hinanden.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af