Nu dater Kanye West skuespiller fra 2020’s bedste film – hun beskriver »Askepot-øjeblik«

Nu dater Kanye West skuespiller fra 2020’s bedste film – hun beskriver »Askepot-øjeblik«
Julia Fox og Kanye West sammen 4. januar. (Foto: Gotham/GC Images/Getty Images)

Kanye West har længe forsøgt at vinde Kim Kardashian tilbage – for eksempel erklærede han sin kærlighed til hende, mens hun var tilstede under rapperens stort anlagte fælleskoncert med Drake i december.

Nu virker det dog som om, at Kanye er kommet videre. Han dater i hvert fald – meget offentligt – skuespilleren Julia Fox, der havde sin debut i Safdie-brødrenes mesterlige ‘Uncut Gems’. Dén film kårede Soundvenue til den bedste overhovedet i 2020, og her kunne man se Fox i rollen som elskerinde til filmens hovedperson spillet af Adam Sandler.

Kanye West og Julia Fox’s romance eksisterede for en lille uges tid siden kun på rygtebasis, men nu har Fox simpelthen skrevet et referat af hele deres relation, som er publiceret hos Interview Magazine sammen med en ret intim billedserie skudt under en nylig date i New York.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg mødte Ye i Miami nytårsaften, og der var med det samme en forbindelse. Det er så sjovt at være i selskab med hans energi. Han fik mig og mine venner til at grine, danse og smile hele natten. Vi besluttede at holde energien kørende og fløj tilbage til New York og så ‘Slave Play’ (teaterstykke, red.)«, skriver Fox indledende om den allerede ret lange date, som fortsatte på restauranten Carbone.

Her skulle Kanye West ifølge Fox have orkestreret en hel fotosession.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Efter middagen have Ye en overraskelse til mig. Jeg er stadig i chok. Ye havde en hotelsuite fyldt med tøj til mig. Det var enhver piges drøm. Det føltes som et ægte Askepot-øjeblik«, skriver Fox og fortsætter:

»Hvem gør sådan noget på anden date? På nogen som helst date!«

Well, det gør Kanye West åbenbart.

Kim Kardashian dater i øjeblikket komikeren Pete Davidson.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af