Se hele Kanye West og Drakes episke fælleskoncert – Ye erklærede sin kærlighed til Kim K og meget mere

Se hele Kanye West og Drakes episke fælleskoncert – Ye erklærede sin kærlighed til Kim K og meget mere
Kanye West og Drake. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images / PR)

Det gik direkte i historiebøgerne, da Kanye West og Drake i torsdags fejrede, at deres beef var slut med en stort anlagt fælleskoncert tilegnet den livstidsfængslede bandeleder Larry Hoover.

Hele koncerten i Los Angeles Coliseum er nu lagt ud på YouTube. Og der er masser af højdepunkter fra den to timer lange koncert, der ifølge TMZ rygtes at have kostet op mod 10 millioner dollars.

Først åbnede Wests Sunday Service-kor ballet, hvorefter Ye selv indtog den bakketop, der var blevet opbygget i arenaen. Klassikere som ‘Jesus Walks’, ‘Gold Digger’, ‘Touch the Sky’, ‘All of the Lights’, ‘Bound 2’, ‘N*ggas in Paris’ samt et cover af Drakes ‘Find Your Love’ var på setlisten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

West spillede også en dybfølt udgave af ‘Runaway’, hvor han ændrede teksten til »I need you to run right back to me, baby, more specifically, Kimberley« med reference til ekskonen Kim Kardashian.

I anden halvdel af koncerten gik Drake på scenen under ‘Can’t Tell Me Nothing’ til stor jubel blandt publikum. Han spillede blandt andet et cover af Wests ’24’ fra det nye album ‘Donda’, ørehængere som ‘God’s Plan’ og nyere numre som ‘No Friends in the Industry’, ‘Life is Good’ og ‘Way 2 Sexy’.

Koncerten sluttede med et brag, da duoen spillede deres fællesnummer ‘Forever’ fra 2009 (dog uden gæstevers fra Lil Wayne og Eminem).

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af