Kanye West anklager Kim Kardashian for at have bandlyst ham fra deres datters fødselsdagsfest – men dukker op alligevel

Kanye West anklager Kim Kardashian for at have bandlyst ham fra deres datters fødselsdagsfest – men dukker op alligevel
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Kanye West gør i disse dage en del for at bringe offentligheden ind i hans skilsmisse med Kim Kardashian.

Lørdag delte han en række videoer på sociale medier, hvor han anklagede sin ekskone for at have bandlyst ham fra datteren Chicagos fire års fødselsdag.

»Jeg måtte ikke få at vide, hvor hendes fest blev afholdt. Der er intet juridisk, der siger, at vi skal spille sådan nogle spil. Det er den slags ting, der har påvirket mit helbred i længst tid – og jeg vil ikke spille med. Jeg tager kontrol over mit narrativ i år. Jeg vil være den bedste far – Ye-versionen af en far – og jeg vil ikke tillade, at det her sker«, sagde West blandt andet.

Han hævdede videre, at han havde ringet til Kim Kardashian, børnepasserne, Tristan Thompson og Khloé Kardashian for at få adressen uden held.

»Det kommer til at sætte sig i min datters hukommelse, at jeg ikke var der for hende. De har fjernet fædre fra hjemmene bevidst. Så nu siger jeg fra. Jeg bruger min stemme til at sige, at det her ikke kommer til at fortsætte med at ske«, fortsatte West.

I sidste ende lykkedes det rapperen at få fat i adressen med hjælp fra Travis Scott og Kylie Jenner:

»Jeg er så glad lige nu. Jeg er lige kommet ud fra Chi’s fest. Jeg er nødt til at sende et skud ud til Travis Scott, der sendte mig adressen og sikrede, at jeg kunne få det fødselsdagsminde med min datter og være til stede med resten af min familie«, fortalte han efterfølgende i en ny video.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Page Six, der har talt med en anonym kilde tæt på Kim Kardashian, var Kardashian chokeret over anklagerne, fordi West selv havde insisteret på, at de skulle holde to separate fødselsdagsfester for datteren samme dag.

I fredags udgav Ye singlen ’Eazy’ med The Game, hvor han rappede om at tæve Kim Kardashians nye kæreste, Pete Davidson, der i øvrigt var til stede ved fødselsdagsfesten.

Wests fremfarende attitude taget i betragtning kan det overraske, at han sluttede sine videoopslag efter fødselsdagsfesten af med at prædike forståelse og dialog:

»Det er et spørgsmål om at have en samtale, en åben dialog. Alle havde det fantastisk. Jeg er virkelig glad for, at jeg kunne være der for mine børn. Jeg vil takke alle for deres støtte i denne situation. Lad mig tage kontrol over mit narrativ roligt og legalt. Jeg ved, vi er uenige – folk har forskellige meninger om mange ting, jeg gør. Men det her er mit hovedfokus. Mine børn er omdrejningspunktet i mit liv«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af