Den sande vinder til Brit Awards? Rapperen Daves flammekaster-guitar

Den sande vinder til Brit Awards? Rapperen Daves flammekaster-guitar
Dave til Brit Awards 2022. (Foto: JMEnternational/Getty Images)

I går vandt Dave prisen for Bedste hiphop/grime-kunstner til Brit Awards, men det var hans liveoptræden, der for alvor stjal showet.

Den britiske rapper fyrede nemlig op for noget af et spektakel, da han optrådte med sangen ‘In the Fire’ fra 2021-albummet ‘We’re All Alone In This Together’.

Dave havde ikke bare et helt gospelkor samt sangens gæster – Ghetts, Giggs, Fredo og Meekz – med på scenen, men også en rimelig voldsom flammekaster-guitar.

Da den britiske musiker sluttede den over otte minutter lange optræden med en veritabel guitarsolo, sprøjtede instrumentet samtidig meterlange flammer ud over scenen.

Det så ret spektakulært ud. Så forhåbentlig tager Dave guitaren med til Danmark, når han til marts giver koncert i Forum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dette er i øvrigt ikke første gang, Dave skaber overskrifter med en optræden til Brit Awards. I 2020 optrådte han samme sted med en redigeret udgave af sangen ‘Black’, hvor han kaldte Boris Johnson for racist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af