Ifølge Jack Antonoff er Damon Albarn et symptom på alt det, der er galt i verden lige nu

Ifølge Jack Antonoff er Damon Albarn et symptom på alt det, der er galt i verden lige nu
Jack Antonoff. (Foto: PR)

Damon Albarn jokkede gevaldigt i spinaten for nylig, da han fik rodet sig ud i nogle nedladende kommentarer rettet mod Taylor Swift, der viste sig at være lodret forkerte.

Den britiske musiker sagde blandt andet, at Taylor Swift ikke skriver sine sange selv, og at co-writing (det at skrive med andre) ikke er rigtig sangskrivning. De udtalelser har han siden (noget halvhjertet) undskyldt for, efter at han – med rette – blev heftigt kritiseret. Blandt andet af Swift selv.

Det sidste kapitel i denne historie er dog ikke skrevet endnu. Nu har Taylor Swifts faste samarbejdspartner, Jack Antonoff, nemlig kommenteret sagen hos podcasten The What. Det rapporterer Stereogum.

Antonoff var allerede tidligt ude og forsvare Swift, men i den nye podcast skruer han altså op for kritikken af Damon Albarn. Han kalder blandt andet Albarns udtalelser »absurde« og sammenligner ham med Donald Trump.

»Jeg har ikke noget imod at snakke lort, men jeg kan ikke lide, når artister tager den her næsten Trump-agtige tilgang, hvor de bare finder på ting«, lyder det blandt andet fra Jack Antonoff. »Er det ikke netop alt det, der er galt med vores verden lige nu? At folk snakker om ting, de ikke ved en skid om?«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af