Joyce, nu med spikes – der går fuld college-punk i den i video til ny single

Joyce, nu med spikes – der går fuld college-punk i den i video til ny single
Joyce. (Foto: PR)

»Jeg tror, jeg har glemt, hvor gammel jeg egentlig er«, synger Joyces Sebastian Wegener i slutningen af omkvædet på deres nye single. Hukommelsestabet til trods tyder alt på, at de ikke har glemt, hvordan college-punken så ud på MTV i starten af 00’erne.

Se bare den minivideo, det danske rockband har fået lavet til sangen ’Jeg har glemt hvor gammel jeg er’.

Wegener har fået spikes klistret på hovedet og Green Day-mascara, og videoen ligner i det hele taget et 20 år gammelt genfærd fra Boogie-listens top-ti: Et guitarforvrænget flashback til dengang med Sum41, Blink-182, Good Charlotte og alle de andre.

Bandet lægger ikke skjul på referencerne til college-punken i singlen, som er nummer to forud for deres andet album, som netop er blevet annonceret til at udkomme 11. marts.

»’Jeg har glemt hvor gammel jeg er’ lyder af tunge, punkede musikvideoer fra 00’erne og er dedikeret til alle dem, som elsker deres mor for al hendes støtte igennem de til tider forvirrende og besværlige 20’ere«, skriver Joyces musikselskab The Bank i en pressemeddelse.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

00’er-æstetikken skal dog ikke tages gravalvorligt, men forstås som en del af et »tragikomisk univers«, der »skildrer tilværelsen for en ung mand, der forsøger at stå på egne ben«.

Det handler med andre ord om alle de kvaler, der følger med at blive voksen og selvstændig. Sangen er blevet til i hjemmestudiet i kolonihaven på Amager i en tid, hvor bandet kun havde råd til det allermest (!) nødvendige: Daloon forårsruller og papvin.

»Det blev et udgangspunkt til sangen, der handler om, hvor lille og udannet et menneske man kan føle sig som, når man er tvunget til at bede sin mor om hjælp, fordi alt ramler omkring én«, siger forsanger Sebastian Wegener.

‘Jeg har glemt hvor gammel jeg er’ følger efter førstesinglen ‘Lev beskidt’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af