Se Dr. Dre, Eminem og Kendrick Lamars spektakulære Super Bowl-koncert – inklusive to overraskelser

Se Dr. Dre, Eminem og Kendrick Lamars spektakulære Super Bowl-koncert – inklusive to overraskelser
Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige, Snoop Dogg, 50 Cent og Kendrick Lamar til Super Bowl. (Foto: Gregory Shamus/Getty Images)

Dr. Dre leverede et brag af en Super Bowl-optræden, da han indtog stadionet med et all star hiphop-hold bestående af Eminem, Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Mary J. Blige og to overraskelser: 50 Cent og Anderson .Paak.

Dr. Dre åbnede ballet med Snoop Dogg, der sammen spillede ‘The Next Episode’ og ‘California Love’ som en hyldest til afdøde Tupac Shakur (showet findes i videoen her, men skal ses direkte på Youtube).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efterfølgende gav 50 Cent en surprise-optræden med storhittet ‘In Da Club’, som han et langt stykke hen ad vejen spillede hængende på hovedet – ligesom i den oprindelige musikvideo. Mary J. Blige overtog stafetten med ‘Family Affair’ og ‘No More Drama’.

Bedst som man ikke troede, det kunne blive vildere, indtog Kendrick Lamar scenen med et overdådigt koreograferet medley af ‘m.A.A.d. City’ og ‘Alright’.

Lamar afsluttede sin spektakulære optræden med at give mikrofonen videre til Eminem, der gik direkte over i to af sine største hits, ‘Forget About Dre’ og ‘Loose Yourself’ med Anderson .Paak på trommer.

Det hele blev rundet af med en historisk udgave af ‘Still D.R.E’ indledt af Dr. Dre på klaver og med resten af de optrædende på scenen. Større bliver det næsten ikke.

Showet markerede første gang i Super Bowls historie, at halvlegsoptrædenen var fokuseret på hiphop. Forud for sin optræden udtalte Dr. Dre på en pressekonference ifølge Hollywood Reporter:

»Det skulle være sket for længe siden. Hiphop er den største musikgenre på planeten lige nu, så det er vanvittigt, at det tog så lang tid, før vi blev anerkendt. Jeg tror, vi kommer til at give et fantastisk show, og vi kommer til at gøre det så stort, at de ikke kan benægte os længere i fremtiden«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af