Dansk bryggeri lancerer ny festival – de første musiknavne er annonceret

Dansk bryggeri lancerer ny festival – de første musiknavne er annonceret
Lowly. (Foto: Asbjørn Sand)

Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at den nye festival O, der er startet af bryggeriet Åben, har fået otte nye navne på musikprogrammet. Nu er der så endnu en dansk ølproducent, der tjekker ind på det danske festivalmarked.

Bryggeriet To Øl har netop lanceret en ny festival ved navn To Øl City Festival, der foregår 5.-6. august i Svinninge i Nordvestsjælland.

Festivalen kommer til at foregå i et gammelt fabriksområde, hvor bryggeriet selv er rykket ind til daglig, og vil have fokus på både øl og musik. Der er således både musikere, bryggerier og destillerier på plakaten.

På musiksiden er der blandt andet mulighed for at opleve Iceage, Lowly og svenske Jenny Wilson. Der er i dag annonceret fem navne, og det samlede musikprogram vil ende med mellem 16 og 20 artister. Derudover viser To Øl City Festival også dokumentarfilm i samarbejde med CPH:DOX.

»To Øl City Festival er en helt ny måde at tænke festival på«, lyder det fra festivalleder Andreas Balslev-Olsen via en pressetekst. »Her er det ikke kun musikken, der spiller hovedrollen, men kombinationen af musik og passionerede mennesker, som har noget på hjerte inden for øl, cider og spiritus. Her er ølbryggeren en lige så stor stjerne som musikeren, og derfor vil både bandnavne og bryggerinavne stå på plakaten«.

De første annonceringer til musikprogrammet:
Iceage
Lowly
Jenny Wilson
Savage Rose
Yung

To Øl City Festival
5. -6. august
Svinninge
Billetpris: Partoutbillet: 695 kr. / Endagsbillet: 395 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af