Dominic Fike deler sin hjertesmeltende sang fra ‘Euphoria’-sæsonfinalen – nu med vokal fra Zendaya

Dominic Fike deler sin hjertesmeltende sang fra ‘Euphoria’-sæsonfinalen – nu med vokal fra Zendaya
Dominic Fike i 'Euphoria' sæson 2. (Foto: HBO Max)

Alt efter smag og behag var det endte et af sæsonens mest rørende øjeblikke eller et cheesy lavpunkt, da Dominic Fikes karakter Elliot greb sin guitar og spillede en sang for Zendayas Rue i sæsonfinalen af ‘Euphoria’.

Den (meget) lange sang tog noget af pusten fra et ellers overdramatisk finaleafsnit, men skabte alligevel et fint lille øjeblik mellem Elliott og Rue.

Nu har Fike delt sangen med titlen ‘Elliot’s Song’ på streamingtjenester – og i denne version får han besøg på vokalsiden af Zendaya, som tidligere har brilleret som sanger i ‘Euphoria’-regi med sangen ‘All For Us’ fra finalen på første sæson.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Multitalentet Fike joker på sin Instagram med, at de nu har lavet sangen kortere end versionen i selve afsnittet, som hurtigt blev et meme på grund af sin lange varighed.

‘Elliot’s Song’ er lavet i samarbejde med Fike og Labrinth, der har lavet musik til begge sæsoner af ‘Euphoria’. Som Labrinth sagde i sidste uges afsnit af ‘Enter Euphoria’-featueretten: »Castet spiller ikke blot skuespil, de er også en del af musikken nu«.

‘Euphoria’ kan ses på HBO Max. Hitserien, der netop er gået på hæld, er blevet forlænget med en tredje sæson.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af