First Hate gør (endelig!) comeback efter fem år – hør to sange fra nyt album

First Hate gør (endelig!) comeback efter fem år – hør to sange fra nyt album
First Hate. (Foto: Ville Vidø)

Fem år er lang tid at være væk, men nu er den danske artpop-duo First Hate endelig tilbage med to sange, der peger frem mod et kommende album.

Numrene ‘Commercial’ og ‘In My Head’ kan høres nu og stammer fra albummet ‘Cotton Candy’, der udkommer 27. maj via Escho.

Udgivelsen bliver Anton Falck og Joakim Wei Bernild aka First Hates første siden det fem år gamle ‘A Prayer for the Unemployed’, som vi kårede til det sjettebedste danske album i 2017. Her fandt man blandt andet den mundharmonika-fantastiske ‘The One’, som vi også havde på listen over årets bedste sange.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men nu kigger vi altså fremad, og for eksempel ‘Commercial’ – der ledsages af en musikvideo – indfanger perfekt den bittersøde klubmelankoli, som har præget First Hates udtryk fra begyndelsen i 2013.

»Store hvide smil og perfekte photoshoppede kroppe med overdimensionerede træk på alt fra store billboards på motorvejen til vores Instagram-feed. Denne sang handler om kapitalismens store hjul, der konstant drejer rundt og om at hengive sig til det«, udtaler Joakim Wei Bernild om ‘Commercial’ i en pressemeddelelse.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af