Ifølge Branco afviste han kæmpetilbud fra streamingplatform: »Vi sagde nej til ti millioner«

Ifølge Branco afviste han kæmpetilbud fra streamingplatform: »Vi sagde nej til ti millioner«
Branco. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Den før så mediesky Branco er blevet mere og mere åben overfor omverdenen det seneste års tid. Han er så småt begyndt at give interviews og har derudover spillet sit første store soloshow til Roskilde Festivals ‘Summer Days’-begivenhed sidste sommer. Senere i år følger en række festivalshows samt en koncert i Forum.

Denne uge tager rapperen fra Albertslund så endnu et skridt ind i rampelyset. Fra på tirsdag viser TV 2 Play og TV 2 Zulu således en ny dokumentarserie om Branco, der blandt andet følger rapperen til den ovennævnte Roskilde-koncert samt på rejser til Grækenland og Færøerne.

Men ifølge Branco var det faktisk tæt på, at TV 2-serien aldrig blev til noget. Vi har interviewet rapperen om den nye dokumentarserie, og her fortalte han blandt andet, at han havde et langt større tilbud på bordet.

»Vi sagde nej til ti millioner for at gøre det her. Vi havde et tilbud fra et af de største selskaber i branchen, der ville lave mit liv til en serie«, fortalte rapperen, som vi mødte på en restaurant i Albertslund. »Vi behøver ikke nævne nogle navne – men det var på HBO- og Netflix-niveau. Budgettet var kæmpestort, men vi sagde pænt nej tak, fordi vi ikke følte, det var den rette tid«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Branco afviste han det unavngivne selskab, fordi han stadig er i gang med at udforme sit livs historie. »Vi skriver de vigtigste kapitler nu«, lød det. Derudover var der også, ifølge Branco, væsentlig flere muligheder for at have en indvirkning på indholdet hos TV 2.

»Vi kunne have valgt at gøre det med en stor koncern. Men det, vi gør nu, det ejer vi. Vi har fuld kontrol med alt. For ti millioner signer du alle dine rettigheder væk, og så er du heldig, hvis du får resultatet til eftersyn bare én gang. Men det her har vi selv været med til at forme«, fortalte Branco.

Serien ’En ny begyndelse’ har premiere tirsdag på TV 2. Rapperen har desuden netop udgivet singlen ’Trend’, og albummet ’Baba Business 3’ skulle lande inden sommeren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af