Andreas Odbjerg og Tessa rejser rundt med årets Grøn Koncert-karavane

Andreas Odbjerg og Tessa rejser rundt med årets Grøn Koncert-karavane
Andreas Odbjerg. (Foto: Sarah Buthmann)

Ligesom mange andre arrangementer har Grøn (tidligere kendt som Grøn Koncert) været nedlagt af corona, men til sommer vender koncertserien tilbage.

Tessa var første navn på programmet, så kom Carpark North til, og nu er Andreas Odbjerg blevet tilføjet plakaten som det trejde navn. I alt skal der otte navne med rundt i karavanen, der rammer otte danske byer i løbet af juli.

»Det bliver for vildt at spille på Grøn! Jeg glæder mig til tusind ting, men nok særligt til at opleve hele pladsen synge med på for eksempel ‘I morgen er der også en dag’. Det betyder alt for mig at spille et sted som Grøn, hvor der er plads til alle og plads til forskelle«, udtaler Odbjerg i en pressemeddelelse:

»Min musik er ikke skrevet til en bestemt type mennesker – jeg går tværtimod meget op i at gøre den så folkelig og omfavnende som muligt, så på den måde er Grøn det perfekte sted for min musik at leve. Glæd jer til et ekstraordinært og rørende show, hvor alt kan ske, og hvor vi ikke er bange for at improvisere«.

Grøn 2022:
21. juli – Amager   
22. juli – Kolding   
23. juli – Aarhus   
24.juli – Aalborg   
28.juli – Esbjerg   
29 juli – Odense  
30. juli – Næstved  
31. juli – Valby

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af