Fabräk og Sulka fuldender koncertprogrammet til festivalen Soundvenue INPUT

Fabräk og Sulka fuldender koncertprogrammet til festivalen Soundvenue INPUT
Fabräk på Spot Festival. (Foto: Toke Hage/Soundvenue)

Du troede måske, at lineuppet ikke kunne blive vildere til vores nye tredages festival Soundvenue INPUT, som indtager København den 19.-21. maj, men det kunne det altså.

I dag kan vi nemlig afsløre Fabräk, Sulka og Gorgeous som de tre sidste koncertnavne i det regulære program (ja, vi har måske lige et par overraskelser eller tre i næste uge).

Hvis du synes, det hele har været lidt for pænt og ordentligt på musikscenen de seneste år, er Fabräk din redning.

Deres højenergiske punkrap skider på den gode stemning og rusker op i den dødkedelige fest. Alvorsfulde miner og konventionelle statusmarkører er ’Daarligt’, og det hele må gerne blive lidt mere ’Voldsomt’.

Fabräk spiller ofte med band, men til Soundvenue INPUT går gruppen tilbage til deres oprindelige setup og spiller alene med en dj. Duoen spiller selvfølgelig sangene fra deres nye debutalbum ’Rige børn leger bedst’, der udkommer på fredag.

De får følgeskab af Sulka, der i efteråret talte ud om den udbredte sexisme, hun har mødt i rapmiljøet, og erklærede, at hun tog en pause fra musikken.

Men det ville have været et gigantisk tab for hiphopscenen, hvis den unge rapper stoppede karrieren her – og heldigvis vender Sulka altså tilbage til livescenen med en koncert til Soundvenue INPUT. Forhåbentlig bliver det kun starten på et større comeback.

Dagens sidste koncertnavn har kun udgivet én sang. Til gengæld emmer Gorgeous’ første sang, ‘Divine’, af potentiale med sin florlette popfornemmelse og underliggende country-feel.

De tre navne tilføjes alle lørdagsprogrammet.

Samtidig offentliggøres dj’en Adidaddi som ansvarlig for festsoundtracket fredag aften fra midnat til 02, hvor festivalpladsen lukker. Hun serverer en attitudefuld blanding af drill, trap, dancehall og afrobeats og har tidligere ageret warm-up for blandt andre rapperen Iamddb.

Alle festivalens tre dage er der koncerter inde i Volume og ude i gården på Enghavevej 80, ligesom der vil være talks inde i Volume og på en mindre scene i gården.

Du kan se dagsprogrammerne, købe billetter og læse mere om Soundvenue INPUT på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Se mere og køb billetter på Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af