Jack White blev forlovet og gift på scenen under koncert

Jack White blev forlovet og gift på scenen under koncert
Jack White. (Foto: Larry Busacca/Getty Images)

Fredag var en travl dag for Jack White. Ikke nok med at han udgav sit nye album ‘Fear of the Dawn’ og indledte sin turné i hjembyen Detroit.

Han formåede også at fri til og blive gift med sin kæreste, musikeren Olivia Jean, under selvsamme koncert, mens han spillede White Stripes-sangen ‘Hotel Yorba’.

»Det har været sådan en smuk dag, så jeg tænker: Hvorfor gør vi det ikke lige nu og bliver gift«, sagde White foran et pakket publikum ifølge The Oakland Press.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

White fik et ja fra en tårevædet Olivia Jean, der havde spillet som opvarmning ved koncerten. Derefter kastede White sig ind i sidste vers af ‘Hotel Yorba’, der har teksten: »Let’s get married/ In a big cathedral by a priest/ ’cause if I’m the man that you love the most/ You could say ‘I do’ at least«.

Vielsen blev udført af Ben Swank, der er medstifter af Whites pladeselskab Third Man Records. En repræsentant for White har fastslået til magasinet People, at ægteskabet er gyldigt og lovligt.

Det er Whites tredje ægteskab. Han var gift med sit White Stripes-bandmedlem Meg White fra 1996 til 2000. Han var sammen med modellen Karen Elson fra 2005 til 2013, hvor de fik to børn.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af