Eminem crasher Pete Davidsons sidste rapparodi på ‘Saturday Night Live’

Eminem crasher Pete Davidsons sidste rapparodi på ‘Saturday Night Live’
Pete Davidson og Eminem i 'Saturday Night Live'. (Foto: PR)

Pete Davidson tog afsked med ‘Saturday Night Live’ i weekenden, efter otte år som del af castet på det populære sketchshow.

Og selvfølgelig havde Davidson en af sine signatur rapparodier med til afslutningen: Denne gang en hyldest til showets producer Lorne Michaels, som gav Davidson sit gennembrud for otte år siden.

Paroditeksten er sat til tonerne af Eminems ‘Forgot About Dre’, hvilket viser sig at være en fatal beslutning, da Eminem lægger vejen forbi studiet og sætter en stopper for Davidsons sang, som han kalder »elendig«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er tredje gang, at Davidson tager en af Eminems sange under behandling: Han har tidligere stået bag ‘Stu’ og ‘NFTs’.

Davidson har endnu ikke annonceret, præcis hvad han vil dedikere sin fremtid til, men han fortsætter sin standupkarriere, mens han også medvirker i flere kommende spillefilm, blandt andet David Michôds ‘Wizards!’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af