Pete Davidson forlader ‘Saturday Night Live’ – se hans afsked

Pete Davidson forlader ‘Saturday Night Live’ – se hans afsked
Pete Davidson til Met Gala i 2021. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Efter otte år som del af castet på det amerikanske sketchshow ‘Saturday Night Live’ tager Pete Davidson sin afsked.

Gårsdagens sæsonfinale blev hans sidste episode i programmet, der også tog afsked med Kate McKinnon, Kyle Mooney og Aidy Bryant, som også har været nogle populære figurer i castet i gennem årene.

Davidson markerede sit farvel med en sidste tur i stolen i segmentet ‘Weekend Update’, hvor han både kom ind på Kanye West og Will Smith.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han startede med at adressere de »millioner af mennesker, der ser med for at se, hvorvidt jeg omtaler Kanye«, inden han gik en tur ned ad memory lane og fremhævede, hvor meget der har ændret sig, siden han startede på showet i 2014.

»Jeg havde aldrig troet, at det her ville være mit liv. Jeg mener se mig lige, da jeg startede. Dengang var jeg bare en tynd fyr og ingen vidste, hvilken race jeg var. Nu ved alle, at jeg er hvid, fordi jeg er blevet utroligt succesfuld og knapt nok dukker op på arbejde«, jokede Davidson.

Han omtalte også en tidligere sketch, han havde lavet, hvor han tog pis på kongresmedlemmet Dan Crenshaw, der går med klap for øjet:

»For at være fair: Det, jeg oprindeligt sagde – det går mig tydeligvis stadig på – var… jeg lavede en joke om nogens udseende uden at indse, at helbredstilstanden, som lå til grund for det, var et følsomt emne«, sagde Davidson, hvorefter et billede af Will Smiths Oscar-lussing tonede frem på skærmen.

»På den ene siden kan jeg ikke lide, at folk tror, at de bare kan gå op på scenen og slå en komiker. På den anden side er det grunden til, at jeg ved, at alle mine shows vil blive udsolgt«.

Udover sin standupkarriere har Davidson også en række spillefilm på vej, blandt andet David Michôds ‘Wizards!’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af