Gider du ikke festivaler? Her er 10 koncerter i juni med tag over hovedet

Juni er pakket med festivaler. Det betyder dog ikke, at den regulære koncertkalender er lukket helt ned.
Gider du ikke festivaler? Her er 10 koncerter i juni med tag over hovedet
Action Bronson. (Foto: Tim Mosenfelder/Getty Images)

Det er ikke alle, der finder det fantastisk at stå under åben himmel med vinden i håret og en fadøl i hånden, mens musikken drøner ud af en festivalscene.

Nogle foretrækker tag over hovedet uden risiko for hverken regn eller solskoldethed. Og det er bare fair.

Men for de festivalforskrækkede er juni ikke altid den bedste koncertmåned.

Juni er jo årets helt store festivalmåned (se bare her), så det siger sig selv, at de fleste udenlandske navne er booket til at optræde på festivalscener landet rundt. Det samme kan man i den grad sige om de danske kunstnere.

Men det kan jo ikke være festivaler det hele, og i løbet af juni er der altså et par håndfulde anbefalelsesværdige koncerter, som finder sted uden for festivalerne – og hvor der stadig er billetter til salg (Iggy Pop og Big Thief er udsolgt).

For eksempel kigger Action Bronson, Earl Sweatshirt og The Alchemist forbi Stagebox til et sandt hiphop-extravaganza, og samme spillested på Refshaleøen får senere på måneden besøg af den unge amerikanske rapper NLE Choppa. I den lidt blødere hiphopkategori kommer The Kid Laroi forbi Forum.

Skal det være mere stille og roligt, så er dreampop-duoen Beach House altid garant for en betagende liveoplevelse, mens José González også står klar til at skrue tempoet ned.

Hertil holder det danske pladeselskab Posh Isolation en komsammen på Hotel Cecil, mens juni også byder på rockveteraner som Wilco og Green Day.

Og så må vi jo ikke glemme 50 Cent, som vel er årets hovednavn til Fredagsrock i Tivoli. Okay, her er der måske ikke tag over hovedet, men det regner jo ikke 24. juni – det har det aldrig gjort i Danmark!

Koncerter i juni

03/ Posh Isolation: The Madness of Summer – Hotel Cecil
07/ Green Day – Forum
09/ Beach House – Falkoner Salen
09/ Action Bronson + Earl Sweatshirt + The Alchemist – Tap1
13/ Wilco – Amager Bio
17/ Rolling Blackouts Coastal Fever + Stella Donnelly – Pumpehuset
17/ José González + Helado Negro – Voxhall
18/ The Kid Laroi – Forum
24/ 50 Cent – Tivoli
24/ NLE Choppa – Stagebox

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af