Liss udgiver ny single med britisk artist som gæst – hør ‘Boys In Movies’

Liss udgiver ny single med britisk artist som gæst – hør ‘Boys In Movies’
Liss. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

For næsten præcis et år siden gik Liss-forsanger Søren Holm tragisk bort, men inden hans død havde bandet færdigindspillet et helt album.

I sidste måned delte bandmedlemmerne et opslag, hvor de meddelte, at det album fortsat udkommer. »Vi håber, at albummet kan være med til at skabe et eftermæle for Søren. Et sted hvor han lever videre«, skrev Liss blandt andet.

Kort efter udgav det danske band numrene ‘Country Fuckboy’ og ‘Exist’ samt annoncerede, at albummet ‘I Guess Nothing Will Be the Same’ udkommer 10. juni.

Nu har Liss sluppet endnu en af udgivelsens i alt 11 sange. Nemlig nummeret ‘Boys In Movies’, der gæstes af britiske Nilüfer Yanya.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Søren var god til at møde og skabe kontakt til andre mennesker. Han opsøgte konstant ny musik og delte altid ud af sine opdagelser til os omkring ham og var heller ikke bange for at række ud til folk, der inspirerede ham«, skriver Liss på Facebook.

»’Boys In Movies’ er en sang, der har haft flere forskellige indpakninger. Den fandt sin retning, da vi delte den med Nilüfer Yanya, som hjalp os med at fremhæve energien og gav sangen en helt ny dimension«.

Nilüfer Yanya har tidligere i år udgivet albummet ‘Painless’ – hun slog igennem for en håndfuld år siden med en række charmerende guitarpop-sange, inden hun albumdebuterede med det tungere ‘Miss Universe’ i 2019.

Hvis du har selvmordstanker, så sig det til nogen. Det kan være en ven, din læge, et familiemedlem eller Livslinien på 70 201 201.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af