Liss deler detaljer om nyt album: »Vi håber, at albummet kan være med til at skabe et eftermæle for Søren«

Liss deler detaljer om nyt album: »Vi håber, at albummet kan være med til at skabe et eftermæle for Søren«
Liss. (Foto: Fryd Frydendahl)

Den 25. maj sidste år gik Liss-forsanger Søren Holm tragisk bort. I sidste uge satte hans tre bandfæller – Vilhelm Strange, Villads Tyrrestrup og Tobias Hansen – for første gang siden dødsfaldet ord på omstændighederne.

Opslaget fortalte også, at Liss inden Søren Holms død havde færdiggjort et debutalbum, som var klar til udgivelse.

Nu har medlemmerne af Liss via sociale medier delt konkret information om albummet, der udkommer 10. juni under titlen ’I Guess Nothing Will Be the Same’. De to første singler fra albummet udkommer i morgen onsdag.

»Inden udgivelsen vil vi dele nogle af sangene med jer, som en måde at dele nogle af de minder og historier, som knytter sig til albummet for os«, lyder det blandt andet i opslaget.

»Pladens titel ’I Guess Nothing Will Be the Same’ er en linje fra sangen ‘Text Me Back’. Det er det sidste nummer på albummet og er en kærlighedssang om et brud med én man elsker. Titlen har på mange måder fået en ny betydning nu, men vi føler ikke at albummet kan hedde noget andet«, skriver de tre medlemmer, som fortsætter:

»Selvom vi føler os sikre på at udgive musikken, er det stadig virkelig svært at gøre. Arbejdet med udgivelsen er en konstant påmindelse om det savn, vi har til Søren. For at kunne være i den proces, og i håb om at dele albummet på den bedst mulige måde, vil vi gennem udgivelsen fokusere på Sørens liv og de kærlighedsfulde minder, vi har med ham«.

»Det er vigtigt at selvmord ikke bliver tabuiseret, og når vi vælger at udgive musikken og fortælle ærligt om hvad der er sket, er det med et håb om, at andre der måtte have selvmordstanker, finder modet til at tale med nogen om det. At miste Søren er det sværeste vi nogensinde har oplevet, og vi vil for alt i verden ønske at det aldrig var sket. Vi vil aldrig holde op med at savne ham«.

I opslaget skriver Vilhelm Strange, Villads Tyrrestrup og Tobias Hansen, at de sammen med Søren Holms familie er blevet enige om, at det er vigtigt at udgive musikken.

»Vi håber, at albummet kan være med til at skabe et eftermæle for Søren. Et sted hvor han lever videre. Vi er så stolte af musikken, og vi ved at Søren var det samme«.

Hvis du har selvmordstanker, så sig det til nogen. Det kan være en ven, din læge, et familiemedlem eller Livslinien på 70 201 201.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af