Liss-medlemmer deler besked om tabet af forsanger Søren Holm: »Det er en sorg, man må følges med resten af livet«

Liss-medlemmer deler besked om tabet af forsanger Søren Holm: »Det er en sorg, man må følges med resten af livet«
Liss. (Foto: Johanna Hvidtved)

Den 25. maj sidste år gik Liss-forsanger Søren Holm tragisk bort. Nu sætter hans tre bandfæller – Vilhelm Strange, Villads Tyrrestrup og Tobias Hansen – for første gang siden dødsfaldet ord på omstændighederne.

Det sker via en længere besked på sociale medier.

»Det er svært at fortælle om, hvad der er sket. Søren mistede livet til selvmord. Han havde kæmpet med sit mentale helbred i flere år. Det var et kæmpe chok for os alle sammen, og vi har stadig svært ved at forstå, hvad der er sket«, lyder det blandt andet i opslaget, som fortsætter:

»Søren var et utrolig kærligt menneske, som bekymrede sig meget om andre, og man kunne altid regne med ham, når livet gjorde ondt. Vi savner ham hver dag, og vi ville ønske, at han havde fortalt os, hvordan han havde det, så vi kunne have hjulpet ham«.

»Konsekvenserne af selvmord er ubeskriveligt hårde for dem, som bliver efterladt. At miste en elsket på den måde er ikke noget, man nogensinde kommer sig over. Det er en sorg, man må følges med resten af livet«.

Til slut skriver de resterende medlemmer af Liss, at bandet, inden Søren Holm gik bort, havde færdiggjort et album, der var klar til udgivelse. Dén musik har de nu tænkt sig at dele med omverdenen over det næste stykke tid – med Søren Holms families velsignelse.

»Søren var utroligt stolt at det, vi havde skabt. Han lagde så meget liv og sjæl i musikken, og det skal for altid leve videre«, lyder det.

Ifølge opslaget har det fra bandets begyndelse været et mål at skabe et fuldlængdealbum. Liss har udgivet tre ep’er i henholdsvis 2016, 2019 og 2020.

Hvis du har selvmordstanker, så sig det til nogen. Det kan være en ven, din læge, et familiemedlem eller Livslinien på 70 201 201.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af