Nye anklager vælter ned over fængslede Young Thug – Gunna har meldt sig til politiet

Nye anklager vælter ned over fængslede Young Thug – Gunna har meldt sig til politiet
Young Thug. (Foto: Derek White/WireImage/Getty Images)

Tidligere på ugen kom det frem, at myndighederne i Atlanta har rejst anklager mod hele 28 personer fra rapgruppen YSL, deriblandt stjernerne Young Thug og Gunna. Anklagerne hævder blandt andet, at YSL i virkeligheden er en bande med både mord og overfald på samvittigheden.

Den opsigtsvækkende sag kæder blandt andet Young Thug sammen med et mord, hvor rapperen efter sigende skal have lejet en bil, der blev brugt i forbindelse med drabet. I anklageskriftet beskrives også en situation, hvor to YSL-medlemmer skal have bedt Young Thug om lov til at udføre et mord på raprivalen YFN Lucci.

Det er meget tunge anklager, men problemerne stopper ikke her for Atlanta-rapperen.

I forbindelse med anholdelsen tidligere på ugen gennemsøgte politiet nemlig Young Thugs hus og fandt både stoffer og skydevåben. Det rapporterer tv-stationen WSB-TV, der dækker Atlanta. Efterfølgende er en række nye tiltaler derfor blevet rejst mod rapperen.

Young Thugs protege, Gunna, har ikke samme mængde anklager mod sig. Han er kun sigtet for at være en del af YSL, som myndighederne altså beskriver som en bande. Gunna har nu også meldt sig til politiet.

Young Thug har, via sin advokat, erklæret sig uskyldig i anklagerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af