Young Thug, Gunna og 26 andre anklaget for at være en bande med forbindelser til mord og røveri

Young Thug, Gunna og 26 andre anklaget for at være en bande med forbindelser til mord og røveri
Young Thug. (Foto: Aaron Davidson/Getty Images)

Myndighederne i staten Georgia har netop anklaget hele 28 mennesker fra hiphopkollektivet og pladeselskabet YSL for at være »en gadebande« med tætte forbindelser til den notoriske bande Bloods. Anklagerne gælder også gruppens to største stjerner, Young Thug og Gunna.

Det rapporterer tv-kanalen WSB-TV, der opererer i Atlanta-området, hvor YSL-kollektivet er baseret.

Young Thug udgav albummet ‘Punk’ sidste år, mens Gunnas ‘DS4Ever’ havde en del succes tidligere i år takket være hittet ‘Pushin P’. Kollektivet YSL udgav desuden fællesalbummet ‘Slime Language 2’ i 2021, hvor man kunne høre en række af crewets forskellige rappere.

Men ifølge myndighederne er YSL altså ikke kun et rapcrew, men også en decideret bande, der blev startet helt tilbage i 2012.

Anklagerne handler blandt andet om, at to medlemmer af gruppen ville dræbe rapperen YFN Lucci, der har en konflikt med Young Thug. Sidstnævnte har – igen, ifølge anklagerne – også lejet en bil, der skulle være blevet brugt i forbindelse med et bandedrab.

Det er altså nogle særdeles tunge anklager, myndighederne har frembragt mod Young Thug, Gunna og deres YSL-kollektiv. Young Thug, der er blevet anholdt i sit hjem, har via sin advokat meldt ud, at han ikke er skyldig i anklagerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af