Premiere: De fik massiv succes med debutsingle – på toeren går Kind Mod Kind amok

Premiere: De fik massiv succes med debutsingle – på toeren går Kind Mod Kind amok
Kind Mod Kind. (Foto: PR)

Nogle gange rammer en debutsingle bare rent. Og det kan man vist roligt sige, at Kind Mod Kinds ‘Du gør mig blind’ gjorde.

I en spændstig mikstur af øm dansksproget pop og elektronisk puls præsenterede den danske gruppe noget, der føltes både bredt og friskt, med Julius Emil Amdisens sarte, gennemborende falset som kirsebærret på toppen.

‘Du gør mig blind’ blev P3’s Uundgåelige, fik Top Track-status her hos Soundvenue, og på den netop overståede Spot Festival leverede gruppen en ret så overbevisende optræden.

Alt det for at sige, at der har været høje forventninger til Kind Mod Kinds anden single, som nu er landet i form af ‘Jeg går amok’.

Heldigvis leverer de.

‘Jeg går amok’ handler ifølge en pressemeddelelse om at være på rov (ikke i naturen…), men i sidste ende nå til erkendelsen af, at man er ensom i behovet for at være elsket af andre.

Musikalsk er der skruet op for klubdelen i Kind Mod Kinds univers, som (hvis man har set dem live) er fyldt med variation. Det her er dem, der går amok – men stadig med følelserne uden på tøjet i en sådan grad, at der opstår en stemning af emotionel blottethed.

Og findes der noget bedre end et grædende dansegulv?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kind Mod Kind kan opleves live til vores nye tredages festival Soundvenue INPUT, der indtager Volume og gården ved Enghavevej 80 i København den 19.-21. maj.

Bandet har dog også andre shows i kalenderen, og senere på året spiller de deres første rigtige headliner-koncerter på Radar i Aarhus (20. oktober) og Hotel Cecil i København (22. oktober).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af