Tivoli aflyser denne uges Fredagsrock med Cheff Records – sker efter kaotiske koncerter med Icekiid og Artigeardit

Tivoli aflyser denne uges Fredagsrock med Cheff Records – sker efter kaotiske koncerter med Icekiid og Artigeardit
TopGunn, Eloq, Kidd og Klumben aka. Cheff Records. (Foto: PR)

I løbet af april har der været nogle kaotiske aftener til Fredagsrock i Tivoli. Den 15. april måtte en Icekiid-koncert stoppes, fordi der opstod tumult blandt publikum, og flere folk prøvede at forcere hegnet til forlystelsesparken, da Artigeardit og Andreas Odbjerg spillede 23. april.

De to episoder reagerede Tivoli i første omgang på ved at indføre et nyt reservationssystem til særligt efterspurgte koncerter. Men nu tager Tivoli altså endnu et skridt og aflyser denne uges Fredagsrock-koncert med Cheff Records, der skulle have fundet sted 6. maj.

»Tivoli har brug for at videreudvikle den nye pladsreservation, så en koncertdag som på fredag ikke går for meget ud over øvrige gæsters klassiske Tivoli-oplevelse«, lyder det via en pressemeddelelse:

»Derfor aflyses koncerten på fredag den 6. maj på Plænen med Cheff Records, da deres populære navne her i Tivoli forventes at tiltrække mange unge fans, som potentielt kan give unødvendige udfordringer i Tivoli i den nuværende situation«.

Tivolis kulturdirektør, Frederik Wiedemann, forklarer beslutningen således: »Vi har haft særlige udfordringer med nogle af det yngre publikum til to af de første store koncerter i år. Vi har derfor valgt at aflyse den næste Fredagsrock, mens vi skaber det bedste setup for koncerter – også med et yngre og feststemt publikum«.

I pressemeddelelsen lyder det, at Tivoli fremadrettet vil arbejde med redskaber som øget spot-tjek af gæster i indgangen, konfiskering af alkohol og en øget bemanding af kontrollører.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af