Icekiid måtte stoppe sin koncert i Tivoli grundet tumult: »Det er simpelthen ikke velkommen til mine shows«

Icekiid måtte stoppe sin koncert i Tivoli grundet tumult: »Det er simpelthen ikke velkommen til mine shows«
Icekiid. (Foto: Joe Miller/Soundvenue)

Der var propfyldt i Tivoli fredag aften, hvor årets anden fredagsrock-koncert blev spillet af Icekiid og Jimilian.

Og det gik lidt for vildt for sig blandt publikum på Plænen. Icekiid måtte stoppe sin koncert i flere minutter for at forsøge at mane publikum til ro.

»Jeg var helt målløs over, hvor mange mennesker der mødte op på en kold april-aften. Dog er det helt vildt vigtigt for mig at understrege, at jeg tager totalt afstand til tumulten, der opstod under showet. Det er simpelthen ikke velkommen til mine shows«, skriver han på Instagram og fortsætter:

»Jeg stopper koncerten, så snart jeg ser noget, der ikke er i orden, og hvis folk føler sig utrygge, da det kan blive altødelæggende – ikke kun for mig, men for alle os artister, der tager ud og optræder med ‘fest’-musik«.

Ifølge B.T. har et rygte om et knivistikkeri til koncerten fået politiet til at søge vidt og bredt efter et offer – dog uden held, hvilket sår tvivl om, hvorvidt knivstikkeriet fandt sted.

B.T. rapporterer i stedet om en række slåskampe både i og uden for Tivoli, og skriver, at politiet var tilstede, men at der ikke blev foretaget nogle anholdelser på grund af manglende politianmeldelser.

Fredagsrock løber frem til 23. september. Programmet tæller 34 kunstnere, heriblandt folk som 50 Cent, Benjamin Hav, Malk de Koijn, Kesi, Artigeardit og Mø.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af