Tivoli reagerer på de seneste ugers kaotiske Fredagsrock-koncerter – indfører pladsreservation

Tivoli reagerer på de seneste ugers kaotiske Fredagsrock-koncerter – indfører pladsreservation
Tivoli. (Foto: Rasmus Hansen)

De seneste to uger har der været nogle uheldige episoder til Fredagsrock i Tivoli.

Den 15. april måtte Icekiid stoppe sin koncert efter tumult blandt publikum, og den 22. april opstod der kaos foran forlystelsesparken, da kapaciteten var nået, og der ikke blev lukket flere ind til Andreas Odbjerg og Artigeardits koncert. Ved sidstnævnte optræden forsøgte flere folk at forcere Tivolis hegn.

De to kaotiske aftener har ført til en del kritik af Fredagsrock-koncertmodellen, og nu reagerer Tivoli på episoderne ved at introducere digital pladsreservation til større begivenheder.

»Efter corona har vi set en ændret gæsteadfærd særligt blandt det yngre publikum. Det gør, at vi nu til større begivenheder over sommeren indfører pladsreservation for events, hvor efterspørgslen vurderes at kunne overstige kapaciteten på arrangementet«, lyder det blandt andet fra Tivolis administrerende direktør, Susanne Mørch Koch, via en pressemeddelelse.

Det nye reservationssystem kommer til at foregå sådan, at man kan booke en plads via tivoli.dk. Tivoli lover, at det vil fremgå tydeligt af programmet, hvis en koncert kræver reservation.

Det nye system træder allerede i kraft til Aquas koncert 29. april: Her kan der bestilles pladsreservationer fra 27. april klokken 12.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af