Tom Cruise fælder en tåre i musikvideoen til Lady Gagas storladne ‘Top Gun’-sang

Tom Cruise fælder en tåre i musikvideoen til Lady Gagas storladne ‘Top Gun’-sang
Lady Gaga i musikvideoen til 'Hold My Hand'. (Foto: PR)

Lady Gaga fik sig noget af en opgave for, da hun takkede ja til at lave musik til den imødesete actionfilm ‘Top Gun: Maverick’ – den længeventede efterfølger til 80’er-hittet om amerikanske jagerpiloter, der gjorde Tom Cruise til en kæmpestjerne.

Den oprindelige ‘Top Gun’-film gav os den Oscar-vindende sang ‘Take My Breath Away’ af New Wave-bandet Berlin. Nu har Lady Gaga så delt hendes bud på en ‘Top Gun’-sang, ‘Hold My Hand’ – og der er ikke sparet på de store følelser.

Musikvideoen til sangen er netop udkommet og her giver Lady Gaga den fuld skrue ved sit klaver på en landingsbane ved et militæranlæg, mens der klippes til scener fra den nye og gamle film, hvor Tom Cruise får våde øjne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om der er tale om en ørehænger i ‘Shallow’-ligaen, er nok tvivlsomt, men flere Oscar-eksperter har allerede udråbt Lady Gaga til en tidlig favorit i kategorien for bedste originale sang.

’Top Gun 2: Maverick’, der er instrueret af Joseph Kosinski, udforsker den nye luftfarttid, hvor droner har overtaget for piloterne. Cruises Maverick er nu jetjagerinstruktor og tager sin afdøde makker Gooses søn, Bradley (Miles Teller), under sine vinger. Val Kilmer vender tilbage i sin ikoniske rolle som Iceman.

Der er premiere i de danske biografer 26. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af