Kate Bush kommenterer ‘Running Up That Hill’s overvældende succes efter ‘Stranger Things’

Kate Bush kommenterer ‘Running Up That Hill’s overvældende succes efter ‘Stranger Things’
Sadie Sink i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

En af de mest markante succeshistorier for den nye sæson af ‘Stranger Things’ har været den overvældende modtagelse af Kate Bushs 37 år gamle klassiker ‘Running Up That Hill’, som har en genkommen rolle i serien.

Sangen ligger i skrivende stund på andenpladsen på Spotifys globale top 50 med over otte millioner daglige afspilninger. I sidste uge steg antallet af afspilninger for sangen med 9900 procent i USA.

Sangen har også meldt sig ind på hitlisten i England. Herhjemme ligger sangen på en tiendeplads på Spotify-hitlisten.

Den pludselige revival er heller ikke gået Bushs næse forbi. I en sjælden offentlig udtalelse kommenterer den 63-årige rocklegende sangens pludselige popularitet:

»I har måske hørt, at den første del af den fantastiske, gribende nye sæson ‘Stranger Things’ for nyligt er blevet udgivet på Netflix. Den indeholder sangen ‘Running Up That Hill’, som har fået nyt liv af de unge fans, der elsker serien – jeg elsker den også!«

»På grund af dette er ‘Running Up That Hill’ landet på hitlisterne flere steder i verden og den ligger nu på en ottendeplads på den engelske hitliste. Det er alt sammen meget spændende! Mange tak til alle, der har støttet sangen. Jeg venter i spænding på, at resten af serien udkommer i juli«.

I serien har sangen en vigtig funktion som Max Mayfields (Sadie Sink) værn mod The Upside Down.

De første syv afsnit af ‘Stranger Things’ sæson fire kan ses på Netflix. De sidste to afsnit får premiere 1. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af