Selv gamle Eminem-fans må have tabt kæben, da Megan Thee Stallion rappede igennem på Roskilde Festival

Selv gamle Eminem-fans må have tabt kæben, da Megan Thee Stallion rappede igennem på Roskilde Festival
Megan Thee Stallion på Roskilde Festival. (Foto: Kevin Thor/Soundvenue)

Det er de små ting, der tæller, siger man nogle gange om forhold. Det samme gælder koncerter.

Det viste Megan Thee Stallion på Orange Scene torsdag aften. Her kunne hun få publikum til at reagere med lyksalige skrig over bare et løftet øjenbryn. Eller et enkelt blik over skulderen.

Det gjaldt lige fra første sekund. Her gik amerikaneren uimponeret på scenen foran de mange tusinde publikummer og sagde: »Sup, ya’ll?«. Det lød mere som en udfordring end en opmuntring.

Derfra rappede Megan Thee Stallion igennem. Selv gamle Eminem-fans må have tabt kæben.

Hits som ’Thot Shit’, ’Savage’ og ’Body’ satte gang i scenen. Men tiden mellem de store sange var lige så interessant.

I de passager føltes koncerten nemlig som et klubshow i Houston: Masser af klubrap-samples fra sydstaterne, tunge beats, dj-råb, dansere og frem for alt skudsikre flows. Cardi B-samarbejdet ’WAP’ var til gengæld en fuser, fordi Megan overlod store dele af sin tekst til det ikke vildt talstærke publikum.

Megan Thee Stallion på Roskilde Festival. (Foto: Kevin Thor/Soundvenue)

Gennem hele showet dansede og twerkede Megan Thee Stallion med sine dansere, mens hun rappede, som havde hun cykelrytterlunger.

Dagen inden havde brasilianske Anitta vist, hvordan et enøjet fokus på twerking kan reducere en koncert til monoton numsefest. Torsdag aften viste Megan Thee Stallion, at en sand mester magter åndeløse rappassager og avancerede dansemanøvrer på samme tid.

Orange-publikummet reagerede med anerkendelse og – lidt efter lidt – også med en dansefest. Til slut var alle på Megan Thee Stallions side.

Megan Thee Stallion. Koncert. Roskilde Festival, Orange Scene.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af