Smukfest kommenterer Justin Biebers aflyste koncerter

Smukfest kommenterer Justin Biebers aflyste koncerter
Justin Bieber. (Foto: Mike Rosenthal)

Hvis man frygter, at Justin Biebers nylige melding om ansigtslammelse kommer til at gå udover hans Smukfest-koncert til august, er der beroligende ord at hente fra den danske festival.

Ifølge Smukfest er der ingen grund til alarm, da Biebers aflysningsperiode ikke omfatter Smukfest, der først løber af stablen i august. Derfor regner de stadig med at kunne byde musikeren velkommen. Det siger en talsperson for festival til Ekstra Bladet.

Justin Bieber har indtil videre aflyst to koncerter på sin nordamerikanske turné, da han har fået det sjældne Ramsay Hunts-syndrom, der gør, at dele af hans ansigt er blevet lammet.

Den 28-årige popstjerne har delt en video på Instagram, hvor han beskriver sin tilstand og blandt andet siger, at han endnu ikke ved, hvornår han er på dupperne igen.

Han havde også en klar besked til dem, der er utilfredse med koncertaflysningerne:

»Med hensyn til de af jer, som er frustrerede over, at jeg har været nødt til at aflyse koncerter: Jeg er fysisk ude af stand til at gennemføre dem. Det er ret alvorligt. Jeg ville ønske, at det ikke var sådan, men min krop prøver at fortælle mig, at jeg skal sænke tempoet. Det håber jeg, at I forstår«.

Justin Bieber skal efter planen spille på Smukfest 3. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af