Inspirationen til de skrigende geder i den nye ‘Thor’-film kommer fra dette klassiske Taylor Swift-meme

Inspirationen til de skrigende geder i den nye ‘Thor’-film kommer fra dette klassiske Taylor Swift-meme
Taylor Swift. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Memes var anderledes for 10 år siden. Mere mærkelige, på en måde.

Som for eksempel det klassiske meme, der sammenblandede Taylor Swift-hittet ‘I Knew You Were Trouble’ med lyden af en skrigende ged. Jep, omkvædets storladne »ohh« blev simpelthen erstattet – af en ged.

Det meme var et stort hit i begyndelsen af 2010’erne, og har nu fået en mindre revival. Nemlig, uventet nok, via den nye Marvel-film ‘Thor: Love and Thunder’.

Det skyldes dog (desværre) ikke at den mægtige Thor selv har fået en forkærlighed for Taylor Swift-memes. Men at der i filmen optræder en række geder, der trækker tordengudens vogn. Og de lyder ret meget som den skrigende ged fra Taylor Swift-memet.

Hvilket ikke er tilfældigt, som filmens instruktør Taika Waititi for nylig har forklaret i et interview hos Insider.

»Det var aldrig meningen, at de skulle skrige«, siger han her. »Gederne var med, fordi de er med i tegneserien. Men vi vidste ikke, hvordan de skulle lyde. Så var der en, der fandt det her Taylor Swift-meme, hvor der er nogle skrigende geder. Jeg vidste ikke engang, at det eksisterede. Jeg hørte bare de her skrigende geder, og syntes, det var fantastisk«.

Den sidste sætning er svær at være uenig i: Det er da fantastisk, at der er skrigende geder i en superheltefilm. Her er inspirationskilden – ‘I Knew You Were Trouble’ i gede-remixet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af