Doja Cat langer ud efter ‘Stranger Things’-stjerne for at dele hendes private beskeder med internettet

Doja Cat langer ud efter ‘Stranger Things’-stjerne for at dele hendes private beskeder med internettet
Doja Cat. (Foto: Joe Scarnici/Getty Images for Ketel One Botanical)

Tidligere på ugen fik hele internettet mulighed for at følge med i en privat chatsamtale mellem Doja Cat og ‘Stranger Things’-skuespiller Noah Schnapp (aka Will Byers). Og det er popstjernen bestemt ikke tilfreds med.

Ligesom de fleste andre på jordkloden havde Doja Cat set den nye sæson af ‘Stranger Things’. Her havde hun hæftet sig ved særligt én af skuespillerne, nemlig nytilkomne Joseph Quinn, der spiller den den guitarspillende Dungeon Master Eddie Munson

Nu ville Doja Cat altså gerne i kontakt med Quinn, som hun tidligere havde beskrevet som »fine as shit« på Twitter, og hun søgte hjælp hos skuespilkollegaen Noah Schnapp.

Efterfølgende delte Schnapp screenshots af deres samtale, hvor Doja Cat går temmelig hårdt efter at komme i kontakt med Quinn. Hun spørger blandt andet, om han har en kæreste, og om Schnapp ikke kan bede Quinn om at skrive til hende. Schnapp endte med at sende hende et link til Quinns Instagram-profil.

Samtalen har været til stor morskab for internettet – men ikke for Doja Cat. I en Instagram Live session langer hun ud efter Noah Schnapp for at lægge deres private samtale ud til åbent skue.

»Når man er så ung, laver man fejl. Man gør dumme ting. Jeg prøver at være superfair«, indleder Doja Cat.

»Jeg har selv lavet mine fuckups, så jeg ikke fucker op igen. Men at den her person – Noah – gjorde det, at han postede en privat samtale mellem mig og ham, er så utroligt socialt uvidende og wack. Det grænser til snake shit. Det er weasel shit«.

Om Doja Cat rent faktisk kom i kontakt med Joseph Quinn vides ikke. Men du kan se videoen herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af