Kanye West aflyste festivaloptræden, men dukkede op som gæst hos en anden artist – se videoerne

Kanye West aflyste festivaloptræden, men dukkede op som gæst hos en anden artist – se videoerne
Kanye West i 2011. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Man kan vist roligt sige, at Kanye West kører sit eget løb.

I sidste uge aflyste han sin optræden på den store Rolling Loud-festival i Miami få dage inden festivalstart. Men på dagen, hvor han skulle have spillet som hovednavn på festivalen, var han alligevel at finde på en af de mindre scener.

Ye dukkede nemlig op som gæst hos Lil Durk for at spille sin egen sang ‘Father Stretch My Hands, Pt. 1’. De to rappere fyrede også op under deres respektive vers på Cardi B-sangen ‘Hot Shit’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Flere videoer viser publikums ekstatiske reaktion på Wests pludselige entre på scenen. Det var der vist ingen, der havde regnet med efter hans aflysning.

Imens West hyggede sig hos Lil Durk, kæmpede Kid Cudi en brav kamp på hovedscenen, hvor han trådte til som afløser for West. Her blev enkelte publikummer ved med at smide ting på scenen og messe Kanye Wests navn, hvilket fik Kid Cudi til at stoppe koncerten efter kun 30 minutter.

Det er svært ikke at se Wests valg af at spille ‘Father Stretch My Hands, Pt. 1’ på naboscenen som en slags kommentar til Kid Cudi, der medvirker på studieversionen af sangen.

Kid Cudi og Kanye West afbrød deres samarbejde og venskab tidligere på året, da West langede ud efter Cudi på grund af hans venskab til Pete Davidson, der dater Wests ekskone Kim Kardashian. Det udviklede sig til en offentlig fejde, som indtil videre har sat definitivt punktum for de to rapperes partnerskab.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af