Kanye West nægter at samarbejde med Kid Cudi, fordi han er venner med Pete Davidson – Cudi svarer igen

Kanye West nægter at samarbejde med Kid Cudi, fordi han er venner med Pete Davidson – Cudi svarer igen
Kid Cudi og Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Kanye West og Kid Cudis frugtbare samarbejde er tilsyneladende ovre.

I et nyt stunt på sociale medier har West vendt sig mod sin tidligere Kids See Ghosts-makker. På Instagram skriver han, at Cudi ikke kommer til at være med på ‘Donda 2’, fordi han er venner med Pete Davidson, som danner par med Wests ekskone Kim Kardashian.

»Bare så alle ved det: Cudi kommer ikke til at være på ‘Donda’, fordi han er venner med, I ved nok hvem. Vi snakker alle Billie-sprog nu«, skriver han på Instagram – sidstnævnte med reference til hans igangværende beef med Billie Eilish.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kid Cudi har taget til genmæle på Twitter, hvor han blandt andet i et nu slettet tweet skrev: »Bare ærgerligt at jeg ikke har lyst til at være med på dit album, din fucking dinosaur hahaha. Alle ved, at jeg har været det bedste ved dine albums, siden jeg mødte dig. Jeg beder for dig, bror«.

Cudi fulgte op med endnu et tweet, hvor han skrev: »Vi talte om det her for flere uger siden. Du er whack, når du forsøger at vende historien om og dele denne løgn bare for at få et internet-øjeblik. Du er ikke en ven. FARVEL«.

West har været meget offentlig omkring hans utilfredshed med Kim Kardashians nye kæreste, Pete Davidson. Han har blandt andet truet med at tæve ham på sangen ‘Eazy’.

West og Kid Cudi dannede Kids See Ghosts i 2018, hvor de udgav deres selvbetitlede album. De har desuden samarbejdet på sange som ‘Welcome to Hearbreak’, ‘All of the Lights’, ‘Father Stretch My Hands, Pt. 1’ og ‘Erase Me’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af