Lil Wayne hylder den nyligt afdøde politibetjent, der reddede hans liv

Lil Wayne hylder den nyligt afdøde politibetjent, der reddede hans liv
Lil Wayne. (Foto: PR)

Lil Wayne kan særligt takke én person for, at han er, hvor han er i dag.

Ifølge Wayne reddede politibetjenten Robert Hoobler hans liv, da han forsøgte at begå selvmord i en alder af blot 12 år. Og Lil Waynes bånd til Hoobler har tilsyneladende været stærkt lige siden.

På Instagram mindes rapperen Hoobler, der gik bort i sidste uge i en alder af 65 år.

»Alt sker af en årsag. Jeg var døende, da jeg mødte dig på præcis dette sted. Du nægtede at lade mig dø. Alting, der ikke sker, har også en årsag. Den årsag var dig og tro. RIP onkel Bob. Moster Kathie har ventet på dig. Jeg vil elske og savne jer begge og leve for os alle«, skriver rapperen på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med opslaget følger et billede af Hoobler, der står ved Lil Waynes barndomshjem, hvor han reddede rapperens liv for 27 år siden.

Wayne fortalte om sit selvmordsforsøg for første gang sidste år i et interview med NFL-spilleren Emmanual Acho. Her fortalte han, at han skød sig selv i maven med et håndvåben, fordi han var deprimeret, da hans mor havde forbudt ham at rappe, efter hun havde erfaret, at han pjækkede fra skole. Han understregede, at den drastiske handling var et resultat af længerevarende psykiske vanskeligheder.

Da politiet ankom til hans hjem, hævdede Lil Wayne, at betjentene trådte hen over hans krop for at ransage huset for våben og narko. Hoobler var den eneste, der tilså ham og fik ham hastet til hospitalet, mens han ifølge Wayne messede »du kommer ikke til at dø på min vagt«.

I interviewet fortæller Wayne, at han mødte Hoobler flere år senere, hvor betjenten sagde: »Jeg vil ikke have noget. Jeg er bare glad for at se, at jeg reddede et liv, der betød noget«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af