The Strokes-sanger reagerer på kritik af Roskilde-koncert: »Lame-O’s der render frit rundt«

The Strokes-sanger reagerer på kritik af Roskilde-koncert: »Lame-O’s der render frit rundt«
The Strokes på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Lørdag aften spillede The Strokes årets sidste koncert på Roskilde Festivals Orange Scene. Det gik ikke videre godt.

Bandet var 30 minutter forsinket, og forsanger Julian Casablancas brugte umådeligt meget tid på usammenhængende monologer.

»Vi har gang i et ægte karriereselvmord«, sagde Casablancas selv fra scenen.

Soundvenue gav koncerten én stjerne, og hele optrædenen har naturligvis været ekstremt omdiskuteret på sociale medier, hvor nogle også har udtrykt bekymring med henblik på Casablancas helbred.

Nu har The Strokes-frontmanden selv kommenteret publikums reaktioner på koncerten.

Det sker i et nu slettet Instagram-opslag, som det amerikanske musiksite Stereogum har opsnappet. Stereogum citerer desuden (via Google Translate) Soundvenues anmeldelse af The Strokes-koncerten på Orange.

»Jeg er ikke tunet nok ind på Twitter til at vide, hvad en forvirret fan synes eller foregiver at vide, men jeg har det fint … så vidt jeg ved … folk har stillet mig nogle underlige spørgsmål – ah, den dumme side af sociale medier … Lame-O’s der render frit rundt«, skrev Casablancas ifølge Stereogum.

»PS: Bekymringerne og spørgsmålene er fine nok! Det er de fremmede, der annoncerer/opfører sig som, de ved noget, der er dumt«, fortsatte Casablancas, som ifølge Stereogum indikerede, at han snarligt ville slette selvsamme besked.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af