The Weeknd fik seksårig superfan fløjet ud til turnéstart efter koncertaflysning – se billederne

The Weeknd fik seksårig superfan fløjet ud til turnéstart efter koncertaflysning – se billederne
The Weeknd. (Foto: PR)

Den seksårige The Weeknd-superfan Phoenix Prince fik sig en oplevelse for livet, da The Weeknd skød sin stadionturné i gang i Philadelphia sidste uge.

Efter at The Weeknd havde været nødsaget til at aflyse en koncert i hjembyen Toronto tidligere på måneden, gik et billede af Phoenix Prince, der står skuffet foran spillestedet iklædt rødt ‘After Hours’-jakkesæt, viralt på sociale medier.

Billedet gik ikke Abel Tesfayes næse forbi, så han gik i gang med at opspore den unge fan, så han kunne gøre skaden god igen.

Og foretagendet lykkedes: Sidste uge blev den unge Phoenix Prince og hans far fløjet ud til turnéens åbningskoncert, hvor de fik VIP-adgang, som blandt andet bød på et møde med Abel Tesfaye og backstageadgang.

Faren Blake Prince har delt billeder af oplevelsen på Instagram, hvor man blandt andet kan se Tesfaye signere Phoenix’ røde jakkesæt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Weeknds nordamerikanske turné løber frem til september. Det var oprindeligt planen, at superstjernen skulle lægge vejen forbi Royal Arena til september, men koncerterne blev aflyst sidste år.

Det vides endnu ikke, hvornår The Weeknd drager på turné i Europa. Han kan dog opleves på tv-skærmen senere på året, når han er aktuel i HBO-serien ‘The Idol’, som netop har fået sin første trailer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af