ASAP Rocky sagsøges for at have skudt mod sin tidligere ASAP-kollega

ASAP Rocky sagsøges for at have skudt mod sin tidligere ASAP-kollega
ASAP Rocky. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

I foråret blev ASAP Rocky anholdt i forbindelse med et skyderi, der fandt sted i november sidste år. Dengang var det uklart, hvem offeret var, men nu har det forhenværende ASAP Mob-medlem ASAP Relli valgt at stå frem.

I en udtalelse til magasinet Rolling Stone via sine advokater fortæller ASAP Relli – med det borgerlige navn Terell Ephron – at Rocky bad ham om at mødes i november sidste år for at diskutere en uoverensstemmelse mellem dem.

Ifølge udtalelsen vidste Ephron dog ikke, at »ASAP Rocky ikke bare planlagde at tale sammen, men ankom med et ladt semiautomatisk håndvåben. Ved hans ankomst begyndte samtalen, hvorefter ASAP Rocky uden provokation, advarsel eller retfærdiggørelse tog våbnet frem og skød adskillige gange mod Mr. Ephron«.

ASAP Relli pådrog sig angiveligt mindre skader på sin hånd. Han hævder også at have modtaget adskillige dødstrusler og have fået lagt sin karriere i underholdningsbranchen i graven på grund af hændelsen.

ASAP Relli planlægger nu at sagsøge ASAP Rocky, der endnu ikke er blevet sigtet i forbindelse med det påståede skyderi. Han skal dog i retten den 17. august, hvor sagen forventes at blive taget op.

ASAP Rocky og Relli har kendt hinanden, siden de gik på samme high school. Rocky har tidligere givet Relli æren for at have fået ham med i ASAP Mob.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af