Lil Durk ramt i ansigtet af pyroteknik-eksplosion – deler foto af bandageret ansigt

Lil Durk ramt i ansigtet af pyroteknik-eksplosion – deler foto af bandageret ansigt
Lil Durk. (Foto: Timothy Norris/WireImage)

Det skulle egentlig have været den helt store hjemkomstkoncert, da Lil Durk spillede i sin fødeby under Lollapalooza-festivalen her i weekenden.

Kunstneren var engang mere eller mindre bandlyst i Chicago, hvilket han blandt andet rappede om på det tidlige hit ‘Dis Ain’t What U Want’. »They say I terrify my city«, klagede han dengang.

Siden er Durk dog blevet en af de største stjerner på den amerikanske hiphopscene og havde altså fået lov til at spille en festivalkoncert i hjembyen i weekenden. Men den koncert gik ikke efter planen.

Midt under showet eksploderede scenens pyroteknik nemlig direkte op i rapperens ansigt. I en video af ulykken kan man se Durk vende sig væk fra publikum og stoppe med at rappe for at tørre ansigtet af.

Nu har Lil Durk delt et Instagram-opslag, hvor han har store dele af ansigtet i bandage. Under opslaget skriver rapperen, at han tager en pause efter episoden.

»På grund af hændelsen på scenen til Lollapalooza i Chicago tager jeg en pause og fokuserer på mit helbred«, lyder det.

»Jeg afsluttede min optræden for mine fans skyld i går. Jeg sætter pris på jer«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af