Danske Rebebe debuterer med unik vokal og assistance fra Liss-medlem

Danske Rebebe debuterer med unik vokal og assistance fra Liss-medlem
Rebebe. (Foto: Mikaela Grogan/PR)

Rebebe har udgivet lidt musik på Soundcloud og spillet en koncert på Rust i foråret, men nu har den 20-årige danske musiker udgivet sin første officielle single i form af ‘DVDs’.

Sangen har en række destabiliserende elementer i den tunge, 808-drevne produktion. Blandt andet noget, der lyder som en effekt fra et gammelt konsolspil, og hvad jeg kun kan beskrive som en halv koklokke.

Men sangens centrale styrke er Rebebes unikke vokal, der bobler over af uventede tryk og intonationer. Der er punch a la Florence Welch, men også højtsvævende skønsang og skæve flows.

Man er – på den gode måde – aldrig helt tryg ved, hvad der sker som det næste i det udforskende r’n’b-univers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På papiret ligner linjer som »Glowing up on our horniness / we just graduated / maybe that’s it« besyngelsen af en lyksalig studentersommer, men når man lytter til ‘DVDs’, er stemningen mere apokalyptisk end euforisk.

Rebebes debutsingle er blevet til i samarbejde med Villads Øster fra Liss, der har produceret hele hendes kommende ep, som ‘DVDs’ altså er første forsmag fra.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af