Derfor er Kanye West og John Legend ikke længere venner: »Jeg kommer ikke til at undskylde for det«

Derfor er Kanye West og John Legend ikke længere venner: »Jeg kommer ikke til at undskylde for det«
John Legend og Kanye West, 2015. (Foto: Jeff Kravitz/MTV1415/FilmMagic/Getty Images)

Kanye West og John Legends professionelle samarbejde strækker sig mange år tilbage, men for tiden er de to artister ikke på bølgelængde.

Det er der en helt specifik grund til, fortæller John Legend i et nyt videointerview med Billboard.

»Han var sur på mig, fordi jeg ikke støttede hans præsidentkandidatur«, siger Legend. For dem, der lykkeligt har glemt hele dén fadæse, så stillede Kanye altså op til det amerikanske præsidentvalg i 2020.

Legend fortsætter: »Jeg kommer ikke til at trække det faktum, at jeg ikke støttede hans præsidentembede, tilbage. Jeg kommer ikke til at undskylde for det, for jeg synes, det var det rigtige for mig at gøre. Hvis det betyder, at han ikke længere vil være venner med mig, så må det være sådan«.

Kanye West signede i sin tid Legend til GOOD Music, og pladeselskabet udgav croonerens debutalbum ‘Get Lifted’ i 2004 – her var Kanye gæst på sangen ‘Number One’.

Når det kommer til Kanye/Legend-samarbejder, vil de fleste dog nok tænke på ‘Blame Game’ fra Kanye-hovedværket ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’.

»Vi har lavet fantastisk musik sammen. Han hjalp med at gøre mig til den kunstner, jeg er i dag, og det vil jeg aldrig glemme. Vi er bare ikke på bølgelængde lige nu, sådan er livet«, siger Legend i Billboard-interviewet.

John Legend talte også om sit forhold til Kanye i et interview med The New Yorker for en uges tid siden.

»Det er op til ham (Kanye, red.), om han kan se forbi det«, udtalte Legend her med henblik på, at han altså støttede Joe Biden og ikke Kanye til præsidentvalget i 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af