Derfor sagde The 1975 ‘nej tak’ til en ekstremt lukrativ turné med Ed Sheeran

Derfor sagde The 1975 ‘nej tak’ til en ekstremt lukrativ turné med Ed Sheeran
The 1975-forsanger Matty Healy. (Foto: Matthew Baker/Getty Images)

Ed Sheeran er så populær, at han selv i lille Danmark kan sælge over 150.000 koncertbilletter. Sagt med andre ord: Ed Sheeran tjener rigtig mange penge på at spille koncerter. Så mange, at der også er en god sjat til dem, der agerer support for den britiske popstjerne.

Men penge er ikke alt, og i et nyt interview med The New Yorker har The 1975-forsanger Matty Healy fortalt, at bandet har sagt pænt ‘nej tak’ til et yderst lukrativt tilbud om at tage på turné som opvarmning for Ed Sheeran.

»Jeg ved ikke, hvordan du kan skrive det her, uden det kommer til at lyde uforskammet, men jeg er lige blevet tilbudt en fire måneder lang stadionturné næste år med den største singer/songwriter i verden, der ville have indbragt mig et beløb, jeg aldrig nogensinde havde set eller hørt om i mit liv«, siger Healy, der efterfølgende bekræfter, at tilbuddet kom fra Ed Sheeran.

»Jeg blev tilbudt at være hovedsupport og gøre, hvad end jeg har lyst til. Tænk på det beløb, du tror, jeg er blevet tilbudt – og så gang det med tre. Det er sindssygt«, fortæller Healy til The New Yorker og fortsætter:

»Den ting, der stoppede mig fra bare at gøre det, er, at jeg er ligeglad. Det er ikke det værd. Ikke fordi jeg ikke kan lide Ed Sheeran. Jeg synes, han på mange måder er et geni, og han gør det, han gør, bedre end nogen andre. Men at åbne for nogen og bare ikke være real, det er sådan noget, jeg tænker over«.

Efterfølgende har Matty Healy dog haft behov for at uddybe sine kommentarer.

På Twitter skriver The 1975-forsangeren, at afslaget i bund og grund handler om, at han bare gerne vil lave sine egne shows. Derfor sagde han nej til de vanvittige summer af penge.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af